2011-12-30 07:16:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - egyre türelmetlenebb

Napi horoszkóp december 30.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma mintha mindenki azért lenne, hogy megakadályozzák önt az elképzelései megvalósításában. Ám lehet, hogy mindez csak azért történik, hogy a helyes útra tereljék önt. Gondolkozzon el rajta, mire is vágyik igazán?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A szokott nyugalma elhagyta, már ön is türelmetlenné vált. Mi lesz így a világból, ha már az ön sziklaszilárd jelleme, megbízhatósága sem a régi? Erre gondolva talán könnyebb elhagynia az idegességét. Rájön, hogy értelmetlen olyanon rágódni, amit nem tud megoldani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valaki ma nem egészen őszinte önnel. Lehet, hogy csak ártatlan kendőzés, jóindulatú félremagyarázás, de az is lehet, hogy az ön bőrére megy a játék. Próbáljon meg a szavak mögé látni!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha még nem az, ma megmutathatja, hogy milyen nagyfőnök válna magából. Fokozott felelősséggel járó munkát kaphat, ha csak alkalmilag is. Ha ma jól bizonyít, akkor a későbbiekben ez lendíthet a karrierjén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kísért a múlt. Valaki, valami visszaköszön a régi időkből. A keserédes emlék egyszerre lehet üdítő és fájó. Nem kell nagyon elmerülnie benne, ellenben elgondolkozhat azon, mi jót hozhat ez önnek – a jövőben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A kapkodás nem jó semmire. A végén még kétszer annyi időbe fog telni a dolga, mintha a szokott ütemében látott volna hozzá. „Ne siess, mert elkésel” – mondta mindig nagyanyám. A higgadtság ma fél siker.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A hosszú távú tervek ma fontosabbak, mint a pillanatnyi célok. Ha ez utóbbiakból el is marad valami, a lényeg, hogy a jövő év célkitűzéseinek alapjait lerakja. Ehhez tudni kell a fontossági sorrendet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az év végi hajrá miatt úgy érezheti, ma végképp összecsaptak a feje felett a hullámok. Ennek pedig a gyomra láthatja elsősorban kárát. Akármennyi dolga van is, az étkezéseket nyugodt körülmények között töltse el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kicsit összekuszálódtak a gondolatai. Eddig mindig pontosan tudta, mit akar, most mintha nem látná a dolgok kimenetelét. Talán jobban kéne bíznia a jó sorsában. Hallgasson a jelekre!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Túl gyorsan cikáznak a fejében a gondolatok, ez pedig akadálya annak, hogy megszülessen a nagy eszme, a nagy cél. Próbáljon meg kissé lehiggadni, hogy meghallhassa a valódi benső hangot. Amit nem más mond, hanem a legbensőbb önmaga.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Lassabban haladnak a dolgai, mint azt szeretné, elvárta volna. Legyen türelmes. Ön a sors kegyeltje, és ha mindent és azonnal akar, azzal csak visszatetszést kelt a környezetében. Legyen megértőbb és elfogadóbb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap a nagy kibékülés napja lehet. Ha bármin bárkivel is összezördült az utóbbi napokban, akkor most itt a különleges alkalom, hogy az engesztelés útjára lépjen. A kiújult barátság nem várt jó fordulattal is szolgálhat.

Napi horoszkóp

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: